banner noticies

I+D: Nou concepte de les visites tècniques

10 setembre 2018


Excel·lència en el servei i vocació de millora contínua. A Previntegral, l’excel·lència en el camí és la nostra raó de ser, i és per aquest motiu que estem desplegant una nova sistemàtica per ser més àgils i eficients a l’hora de donar resposta als nostres clients.

innovacio250

Llegir més ...

 


Nou web de Previntegral adaptat a smartphones

3 setembre 2018


 

 mobil

Us presentem el nou web de Previntegral adaptat als smartphones. Amb aquesta actualització volem facilitar tant l’accessibilitat i la visualització com la descàrrega de documentació de l’àrea de clients, treballadors, col·laboradors i el nostre campus virtual a través del

Llegir més ...

 


Nova delegació de PrevintegralGroup a Solsona

13 agost 2018


 

 Delegacio solsona250

Ens complau anunciar-vos que des del passat mes de juliol disposem d’una nova delegació de Previntegral a l’emblemàtic Edifici del Seminari de la població de Solsona. Aquesta nova delegació ens apropa més a tots els clients de la comarca del Solsonès.

Llegir més ...

 


Consell per protegir-se del 
sol a la feina

02 de juliol


 

Consell per protegir-se del  sol a la feina

Per fi ha arribat el tan esperat estiu, època en què agricultors i treballadors del sector de la construcció, entre d’altres, s’exposen a un important i silenciós risc laboral: el SOL. Aquesta exposició de la radiació fa que molts treballadors pateixin constantment els efectes nocius de la radiació...

Llegeix més ...

 


Respectem el medi ambient. Nova campanya PrevintegralGroup

05 juny 2018


 

 medi ambient 250

Fer un bon un de l’aigua, apagar els llums en sortir, graduar correctament la temperatura, fer un bon ús de les impressores, estalviar paper o tancar l’ordinador en marxar són petites accions que podem aplicar al nostre dia a dia per respectar el medi ambient.

Llegir més ...

 


Recomanacions per a reduir el risc cardiovascular en l'àmbit laboral

21 maig 2018


 

 corazon250

En la commemoració, el 28 d'abril, del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball, la Fundación Española de Corazón (FEC) vol posar de manifest que el 43,5% dels accidents mortals que es produeixen a la feina són conseqüència d'un infart o d'un accident cerebrovascular.

Llegir més ...