POLÍTICA DE PRIVACITAT
 

Dades sol·licitades i objectius de la recollida de dades:En cas d'emplenar algun dels nostres formularis serà necessari facilitar determinades dades personals, les quals s'incorporaran als fitxers titularitat de PREVINTEGRAL SL per a la finalitat per la qual es sol·liciten.

PREVINTEGRAL SL es compromet a complir amb el deure secret establert en la normativa de protecció de dades respecte de les dades recollides.

 

Exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició

El titular de les dades podrà exercir, en qualsevol moment, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició respecte a quantes dades seves constin emmagatzemats als fitxers de PREVINTEGRAL SL.

Aquests drets poden ser exercits per correu ordinari, escrivint a PREVINTEGRAL, AV. DEL CANAL 11 25230 MOLLERUSSA (LLEIDA). El titular de les dades haurà d'adjuntar a la sol·licitud la fotocòpia del seu DNI.

Tanmateix, cas de rebre comunicacions comercials de PREVINTEGRAL poden demanar la baixa de les mateixes aAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Veracitat i actualització de les dades

L'usuari ha d'emplenar els formularis amb dades reals, exactes, completes i actuals. L'usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; PREVINTEGRAL entendrà que les dades han estat facilitades pel els seus titulars. L'usuari serà l'únic responsable de qualsevol perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l'emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o relatives a una altra persona.

L'usuari haurà de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

 

Seguretat de la informació

PREVINTEGRAL ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l'alteració, l'accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L'usuari tindrà en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables.

 

Menors d'edat

PREVINTEGRAL prohibeix l'ús dels seus serveis web als usuaris menors de catorze anys, excepte consentiment exprés dels seus pares o tutors. En cap cas el menor podrà facilitar dades a PREVINTEGRAL que permetin obtenir informació sobre els membres del grup familiar, o sobre les característiques del mateix, tal i com dades relatives a l'activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualsevol altre, sense el consentiment del titular de tals dades.

 

Analítiques Web

Aquesta web utilitza diverses analítiques per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l'adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el software o hardware de navegació. Aquesta informació no s'associa als usuaris i s'utilitza amb la finalitat exclusiva d'obtenir dades estadístiques sobre l'ús de la web de l'empresa.

 

Utilització de funcions i complements de tercers

Aquesta web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com per exemple:

- Analítiques web de tercers

- Mapes de tercers

- Vídeos de tercers

- Compartició a xarxes socials

- Botons “favorit” “m'agrada” “+1” i similars